Informasjon til søkere

Opptak til mesterutdanningen er avhengig av at du fyller vikårene til opptak, slik Mesterbrevnemda har bestemt. Du vil motta mer info om status på din søknad, om studietilbudet du har søkt på, om konkret oppstartsdato og oppstartssted en tid etter at du har sendt inn din søknad.

Dersom du har tidligere utdanning, f.eks. innen økonomi og ledelse, eller innen byggfaglig ledelse, så kan du søke til mesterbrevnemda (www.mesterbrev.no) om fritak for disse delene i mesterutdanningen, og vedlegge bekreftelsen fra mesterbrevnemda din søknad nedenfor.

Vi håper å se deg her hos oss til en spennende mesterutdanning, og vi ser frem til å bli kjent med deg!

 

NB: Søknadsskjemaet tar bare imot vedlegg på 5 MB hver - til sammen 25 MB. Dersom du forsøker å sende inn vedlegg som tilsammen er større enn dette, vil ikke Blimester motta noen info om søknaden din, og du får heller ingen bekreftelse på epost om at søknaden din er mottatt av oss. I så fall må du kontakte oss på telefon 22 12 02 05 (kl. 09:00 - kl. 15:00). PDF-dokumenter er det beste, de tar mye mindre plass enn f.eks. bilder du tar med mobilen din.

Søknadsskjema

Fyll ut alle felter 

--> Har du sjekket at vedleggene dine samlet ikke er på mer enn 25 MB?   :-)